Використання цифрових вивісок в готельно-ресторанних комплексах - Муха, Інна Юріївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2015)
Залучити й утримати увагу гостя - завдання не з легких. Але воно під силу магічному блакитному екрану і цифровим технологіям мультимедіа. Attract and retain the attention of guests - no easy task. But it is the power of magic blue screen and digital multimedia technology.
Keywords: готельно-ресторанний комплекс; цифрові вивіски; інтерактивний дисплей; hotel and restaurant complex; digital signage; interactive display; кафедра туристичного та готельного бізнесу