Ефективність використання ІКТ для формування іншомовної комунікативної компетенції - Никитенко, Ольга Василівна (My University, 2014)
Стаття присвячена питанню формування іншомовної компетенції студентів засобами інформаційно-комунікаційних технологій. Розглядається доцільність, ефективність та можливості застосування ІКТ на заняттях з іноземної мови з метою досягнення результату навчання.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; комунікативна компетенція; мультимедійні технології; информационно-коммуникационные технологии; коммуникативная компетенция; мультимедийные технологии; information and communication technologies; communicative competence; multimedia technology; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації