Шаран, Андрій ВасильовичШаповаленко, Олег Іванович2014-02-242014-02-242004Шаран, А. В. Дослідження технології екструдування пророслих зерен / А. В. Шаран, О. І. Шаповаленко // Хранение и переработка зерна. – 2004. - № 9. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12719В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.otherафлотоксиниекструдуванняпророслі зернавітаміниамінокислотний скорaminoacid scoreaflatoxinsextrusiongerminated seedsvitaminsкафедра технології зберігання і переробки зернаДослідження технології екструдування пророслих зеренArticle