Дослідження технології екструдування пророслих зерен - Шаран, Андрій Васильович; Шаповаленко, Олег Іванович (My University, 2004)
В статті розглянуто технології екструдування зернових продуктів. Наведено вміст вітамінів та афлотоксинів, а також амінокислотний скор екструдатів із вмістом зерен пшениці різних стадій проростання. In the article of extrusion of grain products. Shows the content of vitamins and aflatoxins and aminokisolotny fast extrudates containing wheat grains of different stages of germination.
Keywords: афлатоксини; екструдування; пророслі зерна; вітаміни; амінокислотний скор; aminoacid score; aflatoxins; extrusion; germinated seeds; vitamins; кафедра технології зберігання і переробки зерна