Компостування органічних відходів - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Наведено характеристику процесу компостування, зокрема розглянуто мікробіологічні аспекти процесу, оглянуто способи реалізації у промислових та напівпромислових масштабах. Наведено відомості щодо біоконверсії целюлозовмісних відходів їстівними грибами. The characteristic of the composting process, especially considered microbiological aspects of the process, by means of the industrial and semi-industrial scale. Shows information about the bioconversion of cellulose waste edible mushrooms.
Keywords: компостування; целюлозовмісні відходи; біодеградація; composting; biodegradation; cellulose wastes; кафедра біотехнології і мікробіології