Інформація про термін придатності харчових продуктів на етикетці та її розуміння споживачем - Мнеріе, Дмитро; Шамцян, Марк; Тіта, Овідіу; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2014)
Одна з основних функцій упаковки - інформаційна. Вона дає споживачу необхідну інформацію щодо продукту, його складу, домішок, терміну та умов зберігання, виробника, інструкції щодо використання та інших важливих даних. One of the main functions of packaging - information. It gives the consumer the necessary information about the product, its composition, impurities, duration and conditions of storage, manufacturer, instructions for use and other important data.
Keywords: термін придатності; харчові продукти; етикетка; expiration date; food products; label; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв