Сучасні тенденції формування та розвитку інтегрованих об'єднань в АПК та харчовій промисловості України - Скопенко, Наталія Степанівна; Левицька, Інна Ванадіївна (My University, 2011)
В статті визначено сучасні тенденції формування та розвитку інтегрованих структур, визначено їх переваги, досліджено особливості інтеграційних процесів в АПК та харчовій промисловості України.

The modern tendencies of forming and development of computer-integrated structures are considered in the article, their advantages are certain; the features of integration processes are investigational in agro industrial complex and food industry of Ukraine.
Keywords: інтеграція; integration; інтеграційні процеси; інтегровані об’єднання; integration processes; integration associations; кафедра економіки праці та менеджменту