Вдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів - Шаркова, Надія Олексіївна; Авдєєва, Л. Ю.; Усатюк, Світлана Іванівна; Жукотський, Е. К.; Метьолкіна, О. С.; Буцько, О. А. (My University, 2005)
Розглянуто основні питання безпеки харчових продуктів, пов'язані зі зниженням якості води водогону. Встановлено і проаналізовано вплив попереднього очищення води на показники безпеки соєвих продуктів. Запропоновано практичний спосіб вирішення питання очищення питної води у промислових умовах для підвищення якості харчових продуктів. Attention is paid to the principal problems of safety of food products, which are connected with lowering of drinking water's quality. The factors of safety of soy bean products components are determined and analyzed. The author recommends practical method of drinking water purification for improvement of food products quality.
Keywords: безпека харчових продуктів; якість води; соєві продукти; food safety; water quality; soy products; кафедра експертизи харчових продуктів