Шаркова, Надія ОлексіївнаАвдєєва, Л. Ю.Усатюк, Світлана ІванівнаЖукотський, Е. К.Метьолкіна, О. С.Буцько, О. А.2012-10-022012-10-022005Вдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктів / Н. О. Шаркова, Л. Ю. Авдєєва, С. І. Усатюк та ін. // Аграрна наука і освіта. - 2006. - Т. 6, № 3-4. - С. 138-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3125Розглянуто основні питання безпеки харчових продуктів, пов'язані зі зниженням якості води водогону. Встановлено і проаналізовано вплив попереднього очищення води на показники безпеки соєвих продуктів. Запропоновано практичний спосіб вирішення питання очищення питної води у промислових умовах для підвищення якості харчових продуктів. Attention is paid to the principal problems of safety of food products, which are connected with lowering of drinking water's quality. The factors of safety of soy bean products components are determined and analyzed. The author recommends practical method of drinking water purification for improvement of food products quality.uk-UKбезпека харчових продуктівякість водисоєві продуктиfood safetywater qualitysoy productsкафедра експертизи харчових продуктівВдосконалення енергоресурсозберігаючих технологій виробництва функціональних соєвих продуктівArticle