Роль проблемного навчання на заняттях іноземної мови у немовних ВНЗ - Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2015)
Проблемне навчання на заняттях з іноземної мови засноване на створенні навчальних завдань, які забезпечують студентів новими знаннями, навичками й стимулюють творчість, нестандартний підхід до вирішення учбових задач та навчають самостійному аналізу фактів й узагальнень. Problem-based learning in the classroom in a foreign language based on creating learning tasks that provide students with new knowledge, skills and stimulate creativity, unconventional approach to solving educational problems and teach independent analysis of the facts and generalizations.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; іноземна мова; студенти; foreign language; students