Схема подачі і очищення буряків в завод - Прозор, Сергій Михайлович; Пушанко, Микола Миколайович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2014)
Якісне очищення буряків від легких домішок є актуальною та не вирішеною проблемою до теперішнього часу. Обладнання, що використовується для цього не дає очікуваного результату внаслідок його низької ефективності. Quality cleaning beets from light impurities is relevant and unsolved problem to date. The equipment used for this does not give the expected result because of its low efficiency.
Keywords: очищення буряків; цукрове виробництво; подача буряків; purification of beet; sugar production; feed beet; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування