Біологічні та хімічні контамінанти молочної продукції - Слободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2017)
Дослідження вмісту токсичних елементів, радіонуклідів 137Сs і 90Sr, антибіотиків тетрациклінової групи, нітратів в молочній сировині із різних областей України – Київської, Полтавської, Закарпатської. Investigation of the content of toxic elements, radionuclides 137Cs and 90Sr, antibiotics tetracycline group, nitrates in dairy raw materials from different regions of Ukraine - Kiev, Poltava, Zakarpattia.
Keywords: молочні продукти; пестициди; антибіотики; dairy products; pesticides; antibiotics; кафедра технології молока і молочних продуктів