Розширення асортименту органічного здобного печива шляхом внесення до цього складу порошків ягід та овочів - Сичкова, Валерія Андріївна; Громик, Тетяна Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2024)
Розглянуто можливості розширення асортименту здобного печива шляхом використання в його рецептурі порошків з м'якоті гарбузу та ягід чорної смородини. Наведено результати досліджень по визначенню технологічних властивостей цих порошків та встановлене раціональне дозування порошків в рецептурі здобного печива. Визначено їх вплив на якість н/ф та готових виробів, а також на технологічні параметри виробництва здобного печива.

The possibilities of expanding the range of cookies by using pumpkin pulp and blackcurrant powders in their recipe are considered. The results of research on determining the technological properties of these powders are presented and a rational dosage of powders in the cookie recipe is established. Their influence on the quality of the raw material and finished products, as well as on the technological parameters of cookie production, is determined.
Keywords: здобне печиво; порошок; гарбуз; чорна смородина; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; cookies; powder; pumpkin; blackberry