Шаповаленко, Олег ІвановичЯнюк, Тетяна ІванівнаШаран, Андрій ВасильовичЯненко, Олексій Пилипович2012-12-192012-12-192001Шаповаленко, О. І. Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк, А. В. Шаран, О. Ф. Яненко // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. - С. 196-198.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4623Розглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.uk-UKгранулюванняобжарюванняволого-теплова обробкаелектромагнітне опроміненнямікрофлораpelletingroastingwet-heat treatmentelectromagnetic radiationmicrofloraкафедра технології зберігання і переробки зернаВплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлориOther