Іващенко, Наталія ВікторівнаБуляндра, Олексій Федорович2014-11-192014-11-192014Іващенко, Н. В. Ефективна теплоємність бурякового жому / Н. В. Іващенко, О. Ф. Буляндра // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 536.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18510Процес сушіння (зневоднення) матеріалу - енергоємний тепловий процес, інтенсивність якого залежить від ряду факторів, в тому числі від теплофізичних характеристик продукту (ТФХ), який підлягає термічній обробці.otherбуряковий жомсушіннятеплоємністьсвекольный жомтеплоемкостьсушкиbeet pulpdryingheatкафедра теплоенергетики та холодильної технікиЕфективна теплоємність бурякового жомуThesis