Колосовська, Марія СергіївнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302021Колосовська, М. С. Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів / М. С. Колосовська, Н. М. Стукальська // Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи VІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція, 18 березня 2021 р., м. Київ. – Київ : КНТЕУ, 2021. – С. 287-288https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41272Завданням винаходу є розробка складу ганашів з більш високими біологічно активними властивостями, а також з більш високими органолептичними властивостями. The task of the invention is to develop the composition of ganaches with higher biologically active properties, as well as with higher organoleptic properties.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїганашзаклад ресторанного господарстваорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністьrestaurant establishmentorganizational structurescheme of the technological processcompetitivenessganacheРозроблення технології ганашу для кондитерських виробівThesis