Покращення методів оцінки і контролю процесу замішування тіста - Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2011)
В статті піднімається питання удосконалення процесу замішування тіста. Текст дає цінну інформацію про реологічні і технологічні параметри тіста під час замішування. Наведені основні принципи удосконалення процесу. The article deals with question of improving the process of kneading. The text gives valuable information on rheological and technological parameters of dough during kneading. Clarified reasons of increasing aerogenous capacity of flour. The basic principles of improving the process of kneading are presented.
Keywords: тісто; тістомісильні машини; хліб; реологія; удосконалення технології; dough; kneading-machine; bread; rheology; improvement of technology; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів