Дослідження ефективності повернення сатураційного осаду при очищенні соку з використанням прогресивної дефекосатурації - Резніченко, Юрій Миколайович; Виговський, Валерій Юрійович (My University, 2006)
Встановлено, значне підвищення ефективності осадження нецукрів з покращенням якості очищеного соку. Виходячи з отриманих результатів встановлена оптимальна кількість сатураційного осаду, а також місце вводу його на прогресивну дефекосатурацію. It is set, considerable increase of efficiency of besieging of нецукрів with the improvement of quality of the cleared juice. Coming from the got results the optimal amount of carbonation sediment, and also place of вводу of him, is set on a progressive defecosaturation.
Keywords: основне вапнування; basic defecation; карбонізація; дифузійний сік; кольоровість; saturation; diffusive juice; coloured; кафедра технології цукру і підготовки води