Улаштування вибухозахисних споруд в зоні АТО - Гуць, Віктор Степанович (My University, 2015)
Для проектування захисних споруд важливо вміти розраховувати енергетичні характеристики удару. Чим більше енергії поглинають захисні елементи споруди, тим менше енергії припадає безпосередньо на сам каркас споруди, його руйнування не відбувається. For the design of protective structures important to be able to calculate energy performance impact. The more energy absorbing protective elements of the building, the less energy falls directly on one frame structures, its destruction does not occur.
Keywords: захисні споруди; військова справа; ударна хвиля; protective structures; soldiery; кафедра екології та екоменеджменту