Податкові пільги та їx вплив на економічний розвиток України - Остапенко, Наталія Вікторівна (My University, 2012)
Актуальним питанням для економічної дійсності України є питання податкових пільг, адже регулююча функція фіскальної політики дискредитована саме через вітчизняну практику їх надання. Такий стан речей постійно викликає теоретичні дискусії щодо доцільності та дієвості податкових пільг. Pressing issue for the economic reality Ukraine is the issue of tax exemptions, because the regulatory function of fiscal policy discredited because of their domestic practice provision. This situation is always theoretical discussions on the feasibility and effectiveness of tax incentives.
Keywords: фіскальна політика; податкові пільги; економічний розвиток; economical development; fiscal policy; tax credits