Ковальов, Олександр ВолодимировичДимніч, О.Остапенко, Валентина ВасилівнаГлазов, А.2013-09-122013-09-122001Тупикова конвеєрна хлібопекарська піч з канальним обігріванням / О. В. Ковалев, О. Димніч, В. Остапенко, А. Глазов // Зерно і хліб. – 2001. – № 3. – С. 40-41.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9643Спеціалісти Українського державного університету харчових технологій розробили конструкторську документацію на тупикову конвеєрну хлібопекарську піч К-ПХМ-25 з канальним обігріванням, яку можна застосовувати замість імпортної ФТЛ-2. Останню широко використовують на хлібопекарських підприємствах, але вона морально застаріла і має низьку заводську готовність. Specialists Ukrainian State University of Food Technologies developed design documentation for deadlock conveyor baking oven K-PHM-25 heated channel that can be used instead of imported FTL-2. The latter is widely used in bakeries, but it is obsolete and has low factory readiness.конвеєрпічпаливохлібокомбінатconveyorovenfuelbakeryкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології цукру і підготовки водиТупикова конвеєрна хлібопекарська піч з канальним обігріванням