Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива - Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна (My University, 2012)
Наведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.
Keywords: мальтозна патока; глюкозно-фруктозні сиропи; високогустинне пивоваріння; ступінь зброджування; maltose syrup; glucose-fructose syrups; visokogustynnoe brewing; degree of fermentation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства