Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичДерій, Олена Іванівна2015-04-102015-04-102012Мелетьєв, А. Є. Перспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пива / А. Є. Мелетьєв, О. І. Дерій // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 43. – С. 117-120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20151Наведені результати впливу цукровмісних замінників солоду на основні показники технології та якості сусла і пива. Встановлено прискорення процесу і підвищення ступеня зброджування, а також визначені передумови досягнення оригінальних смакових властивостей при розробці нових сортів пива. The results of the impact of sugar substitutes malt for major potechnology and quality indicators wort and beer. Established speed up the process andincreasing the degree of fermentation and identified preconditions ory- hinalnyh flavoring properties to develop new beers.otherмальтозна патокаглюкозно-фруктозні сиропивисокогустинне пивоварінняступінь зброджуванняmaltose syrupglucose-fructose syrupsvisokogustynnoe brewingdegree of fermentationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПерспективи застосування цукровмісних замінників солоду у виробництві пиваArticle