Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2022)
Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.
Keywords: сухі сніданки; харчова цінність; біологічна цінність; breakfast cereals; nutritional value; biological value; кафедра технології оздоровчих продуктів