Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2022-06-062022-06-062022Башта, А. Шляхи підвищення харчової цінності сухих сніданків / А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 42https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37607Перспективним напрямком розширення асортименту і забезпечення раціонального використання сировинних ресурсів можна вважати виробництво сухих сніданків. Метою даної роботи є розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The production of breakfast cereals can be considered a promising area for expanding the range and ensuring the rational use of raw materials. The purpose of this work is to develop a recipe for granola for health purposes.otherсухі сніданкихарчова цінністьбіологічна цінністьbreakfast cerealsnutritional valuebiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівШляхи підвищення харчової цінності сухих сніданківThesis