Фарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович (My University, 2012)
Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.
Keywords: свинина; крохмаль; квасоля; фарш; м'ясо індиче; pork; starch; beans; mince; turkey-cock meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів