Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРепа, Юлія ІгорівнаВенглюк, Олександр Володимирович2013-10-182013-10-182012Патент на корисну модель № 76284 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Фарш “Ніжний” / Крижова Ю. П., Репа Ю. І., Венглюк О. В. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. - № u 201208146 ; заявл. 03.07.2012 ; опубл. 25.12.2012, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10499Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.otherсвининакрохмальквасоляфаршм'ясо індичеporkstarchbeansminceturkey-cock meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284)Other