Спосіб отримання згущеної суспензії соку І сатурації для повернення її на переддефекацію (Патент на корисну модель № 74797) - Виговський, Валерій Юрійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Петриченко, Ігор Борисович; Калініченко, Олександр Миколайович; Резніченко, Юрій Миколайович; Іващенко, Петро Миколайович (My University, 2012)
Розроблено спосіб отримання згущеної суспензії соку І сатурації для повернення її на переддефекацію. A method of producing densified suspensions juice and carbonation to return it to pereddefekatsiyu.
Keywords: карбонізація; переддефекація; суспензія; saturation; preddefekatsyya; suspenzyya; кафедра технології цукру і підготовки води