Використання цукрового сорго, як перспективної сировини для отримання біопалива - Стасів, Андріана Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2023)
Проведено дослідження процесу ферментації сусла з соргово-цукрового сиропу для отримання спирту, як перспективного джерела біопаливо. Research was conducted on the fermentation process of wort from sorghum-sugar syrup to obtain alcohol as a promising source of biofuel.
Keywords: сорго; біопаливо; ферментація; спирт; sorghum; biofuel; fermentation; alcohol; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства