Методичні вказівки до самостійної роботи студентів IV курсу спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій» напряму підготовки «Менеджмент» денної форми навчання - Божок, Наталія Олексіївна; Климова, Олена Вікторівна (My University, 2006)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів IV курсу факультету Економіки і менеджменту спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій». Мета даних методичних вказівок - вдосконалення володіння професійною термінологією, перекладання та реферування текстів за фахом. Матеріал методичних вказівок орієнтований на активні і інтенсивні методи навчання іноземним мовам.

These methodological materials are for self work of the forth year full-time students of specialty 6.050200 “Management of Organisations” specialisation “management”. The aim of theses methodological materials is to develop the knowledge of professional terminology, translation and abstracting of special texts. The material of methodological materials is oriented on avtive and intensive methods of studying.
Keywords: завдання; tasks; методичні вказівки; менеджмент; термінологія; вправи; methodological materials; management; terminology; exercises; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації