Кундєєва, Галина Олексіївна2014-10-132014-10-132010Кундєєва, Г. О. Особливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловості / Г. О. Кундєєва // Диверсифікація інноваційного розвитку національного господарства : міжн. наук.-практ. конф. - Кременчук, 2010. - С. 121.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17177Проаналізовано особливість конкурентноспроможності виробництва м’ясної продукції. Розглянута структура витрат на інноваційну діяльність м’ясопереробних підприємств Feature analyzes the competitiveness of meat products. The structure of expenditure on innovation meat processing plants.otherмясна продукціяінноваційна діяльністьконкурентноспроможністьmeat productsinnovationcompetitivenessкафедра економічної теоріїОсобливості інноваційної діяльності підприємств м’ясної промисловостіOther