Значення фундаментальних дисциплін на сучасному ринку праці - Мартиненко, Михайло Антонович; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2013)
Висвітлена необхідність вивчення фундаментальних дисциплін у вищих навчальних закладах для професійної діяльності інженера-технолога.
Keywords: сучасний ринок праці; фундаментальні дисципліни; рівень освіти; современны рынок работы; фундаментальные дисциплины; уровень образования; current market of work; fundamental disciplines; level of education; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.