Щирська, Ольга Сергіївна2021-06-102021-06-102020Щирська, О. С. Проект технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ УСПП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» з метою підвищення ступеню механізації виробництва : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Сергіївна Щирська ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2020. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34450otherлисткове тістечкочизкейкпромисловий комплекс LTFротаційна піч Rotomaxкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення кондитерського цеху ТОВ УСПП «Київський обласний хлібопекарський комплекс» з метою підвищення ступеню механізації виробництваOther