Безалкогольний напій (Деклараційний патент на корисну модель № 118116) - Бессараб, Олександр Семенович; Рубанка, Катерина Володимирівна; Дудченко, Іван Анатолійович (My University, 2017)
Напій безалкогольний, що містить концентрований яблучний сік, настій полину лимонного, лимонну кислоту, який відрізняється тим, що містить настій апельсину, настій лимону, стевію, а замість води екстракт чаю. Soft drink containing concentrated apple juice, lemon worm infusion, citric acid, characterized by containing an infusion of orange, lemon infusion, stevia, instead of water, tea extract.
Keywords: напій; екстракт чаю зеленого; стевія; водно-спиртовий настій апельсину; water-alcohol infusion of orange; drink; tea extract of green; stevia; кафедра технології консервування