Поліпшення якості продукції – основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Розглянуті питання впливу якості продукції на конкурентоспроможність підприємства. The questions of the impact of product quality on the competitiveness of enterprises.
Keywords: якість продукції; конкурентоспроможність; харчова промисловість; product quality; competitiveness; food industry; кафедра економіки праці та менеджменту