Сіднєва, Жанна Костянтинівна2014-07-012014-07-012013Сіднєва, Ж. К. Поліпшення якості продукції – основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства / Ж. К. Сіднєва // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21-22 листопада 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 183-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15755Розглянуті питання впливу якості продукції на конкурентоспроможність підприємства. The questions of the impact of product quality on the competitiveness of enterprises.uk-UKякість продукціїконкурентоспроможністьхарчова промисловістьproduct qualitycompetitivenessfood industryкафедра економіки праці та менеджментуПоліпшення якості продукції – основа забезпечення конкурентоспроможності підприємстваThesis