Ринок праці Європи: особливості розвитку і проблеми на сучасному етапі - Никоненко, Андрій Володимирович (My University, 2010)
Розглянуто етапи розвитку ринку праці країн Європейського союзу. Визначено характерні риси рейнської та англосаксонської моделей регулювання ринку праці. Доведено більшу ефективність рейнської моделі. The stages of development of the labor market in the European Union are considered. The characteristic features of the Rhine and the Anglo-Saxon model of regulation of the labor market are defined. The higher efficiency of the Rhineland model is proved.
Keywords: Європейський союз; ринок праці; рейнська модель; англосаксонська модель; European Union; labor market; Rhineland model; Anglo-Saxon model; кафедра маркетингу