Розроблення сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів - Друговейко, Анна Василівна; Васильченко, Тетяна Олександрівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2019)
На основі лабораторного випікання підібрано раціональне дозування інгредієнтів та харчових добавок для сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату з властивостями поліпшувача якості хліба пшеничного. On the basis of laboratory baking, a rational dosage of ingredients and food additives was selected for a dry multicomponent milk-wheat concentrate with the properties of improving the quality of wheat bread.
Keywords: хліб; білки; аскорбінова кислота; концентрат сироваткових білків; пектин; squirrels; bread; ascorbic acid; whey protein concentrate; pectin; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів