Друговейко, Анна ВасилівнаВасильченко, Тетяна ОлександрівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБілик, Олена Анатоліївна2023-11-222023-11-222019Розроблення сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів / А. Друговейко, Т. Васильченко, О. Кочубей-Литвиненко, О. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 384.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41606На основі лабораторного випікання підібрано раціональне дозування інгредієнтів та харчових добавок для сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату з властивостями поліпшувача якості хліба пшеничного. On the basis of laboratory baking, a rational dosage of ingredients and food additives was selected for a dry multicomponent milk-wheat concentrate with the properties of improving the quality of wheat bread.otherхліббілкиаскорбінова кислотаконцентрат сироваткових білківпектинsquirrelsbreadascorbic acidwhey protein concentratepectinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробівThesis