Особливості вибору стратегій управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції SIX SIGMA - Арич, Михайло Іванович (My University, 2016)
У роботі визначено особливості вибору стратегій управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції SIX SIGMA. Рекомендовано визначати та обґрунтовувати запропоновані основні та триступеневі стратегії управління фінансово-економічними результатами згідно із критерієм концепції SixSigma (показник рівня ефективності управління даної групи показників є найнижчим порівняно з іншими показниками). In work the particular choice of management strategies of financial and economic performance of the company based on the concept SIX SIGMA. Recommended identify and justify the proposed basic and trystupenevi management strategy of financial and economic results according to the criteria of the concept SixSigma (indicator of management effectiveness indicators of this group is the lowest compared with other indicators).
Keywords: молочна промисловість; концепція; стратегія управління; фінансово-економічні результати; dairy; concept; strategy management; financial and economic results; кафедра фінансів