Аналіз підприємств з реалізації енергозберігаючих систем для готелів на ринку України - Любачевська, Надія Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2015)
Проблеми енергозбереження залишаються в центрі уваги світової громадськості. Нині складно переоцінити важливість проектів енергоефективності для української економіки. The problems of energy conservation are the focus of the world community. Today is difficult to overestimate the importance of energy efficiency for the Ukrainian economy.
Keywords: енергозберігаючі системи; готель; компанії; energy saving systems; hotel; companies; кафедра готельно-ресторанної справи