Роман, Тетяна ОлександрівнаМазуренко, Олександр Григорович2014-09-122014-09-122014Роман, Т. Випаровування води із тканини грибів в процесі сушіння / Тетяна Роман, Олександр Мазуренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 374-376.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16755Експериментально підтверджено залежність кількості зв'язаної води в тканинах плодового тіла гриба «Печериця» від поточного значення його вологості при сушінні. The dependence of the amount of bound water in the tissues of the fruiting body of the mushroom "Champignon" on the current value of its humidity during drying was experimentally confirmed.uk-UKгрибні порошкисушіннягрибиmushroomsdryingmushroom powderкафедра електропостачання і енергоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВипаровування води із тканини грибів в процесі сушінняOther