Системний підхід у формуванні енергетичної безпеки національної економіки - Бігун, Уляна Василівна (My University, 2015)
Надано авторське тлумачення поняття «економічна енергобезпека», охарактеризовано його значення у період глобалізаційних змін. Запропоновано багаторівневий системний підхід до забезпечення економічної енергобезпеки. Адаптовано методологічні принципи до кожного структурного рівня економічної енергобезпеки. The author's interpretation of the term «economic energy security» is given, its importance in the period of globalization changes is described. A multilevel systematic approach to ensuring economic energy security is proposed. Methodological principles to every structural level of economic energy security are adapted.
Keywords: економічна енергобезпека; economic energy security; принцип; principle; система; system; кафедра туристичного та готельного бізнесу