Шевченко, Тетяна ПетрівнаПасічний, Василь МиколайовичХайдер, Аль-ХашиміЄленець, Юлія АнатоліївнаГармаш, Дмитро Вікторович2014-07-162014-07-162014Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використання / Т. Шевченко, В. Пасічний Аль-Хашимі Хайдер, та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 429–430.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16185Розроблена технологія фаршированих запечених перепелів з бальзаміком, може бути використана не тільки в закладах кулінарії, айв промислових масштабах. Оскільки даний продукт характеризується високою якістю і оригінальністю, тому він користуватиметься широким попитом у споживачів. На основі проведених теоретичних та експериментальних досліджень було подано заявки на патенти України. The technology stuffed roasted quail with balsamic vinegar can be used not only in cooking schools, Ive an industrial scale. Since this product has high quality and originality, so he will use in great demand among consumers. On the basis of theoretical and experimental studies were filed patent applications Ukraine.uk-UKм'ясо перепелівптахівництвохіміко-технологічні показникиchemical and technological characteristicspoultry breedingquail meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівХіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використанняOther