Сучасні тенденції у розвитку спиртової та цукрової промисловості України - Губенко, Наталія Юріївна; Шматкова, Галина Карпівна (My University, 2012)
У статті розглянуті сучасні напрямки у розвитку зв΄язків цукрової та спиртової промисловості. Вони передбачають виробництво із меляси нових продуктів – біоетанолу, компоненту моторного палива альтернативного, які дозволяють зменшувати використання палива та покращують екологічну ситуацію.

In the article scrutinized the present-day direction in the development of the spirit and sugar industries. They are expected the production from melyasa new product – bioetanol and component of motor fuel alternative with allow to reduce the use of the fuel and to make better the ecological situation.
Keywords: спиртова галузь; spirit industry; цукрова галузь; зв’язки; нова продукція; біоетанол; компонент моторного палива альтернативного; sugar industry; relations; new products; bioethanol; component of motor fuel alternative