Сталий розвиток і моделі бізнесу організації - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2025)
Розглядають бізнес-моделі організації, їхні складові, характеристики та підходи до класифікації в аспекті забезпечення сталого розвитку

The article examines business models of an organization, their components, characteristics and approaches to classification in terms of sustainable development
Keywords: бізнес-модель; сталий розвиток; складові бізнес-моделі; складові бізнес-моделі; business model; sustainable development; business model components; кафедра економіки праці та менеджменту