Петрікей, Олена ІгорівнаДоломакін, Юрій ЮрійовичТаран, Віталій Михайлович2013-03-132013-03-132008Петрікей, О. І. Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри / О. І. Петрікей, Ю. Ю. Доломакін, В. М. Таран // Совершенствование процессов и оборудования пищевых и химических производств: XII Международная научная конференция, вересень 2008 р. – Одеса : ОНАХТ, 2008. - Вип. 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6814В роботі порушене питання дослідження впливу геометричних споруд, що використовуються для зберігання готової продукції, на біологічні об’єкти, а саме вплив конструктивної форми на якість і термін зберігання харчових продуктів.The paper touched upon studies of the effect of geometric structures used for the storage of finished products on biological objects, namely the impact of structural form to the quality and shelf life of food products.otherкислотністьмолокопірамідальна конструкціяскисання молокаекспериментexperimentmilkpyramidal structuresouring of milkacidityкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметриThesis