Дослідження впливу форми і розмірів конструктивних споруд на їх первинні енергетичні параметри - Петрікей, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович; Таран, Віталій Михайлович (My University, 2008)
В роботі порушене питання дослідження впливу геометричних споруд, що використовуються для зберігання готової продукції, на біологічні об’єкти, а саме вплив конструктивної форми на якість і термін зберігання харчових продуктів.

The paper touched upon studies of the effect of geometric structures used for the storage of finished products on biological objects, namely the impact of structural form to the quality and shelf life of food products.
Keywords: кислотність; молоко; пірамідальна конструкція; скисання молока; експеримент; experiment; milk; pyramidal structure; souring of milk; acidity; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв