Дейниченко, Людмила Григорівна2021-09-152021-09-152020Дейниченко, Л. Г. Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів // Концептуальні шляхи розвитку сучасної науки : збірник наукових праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 20 листопада 2020 р. – Бухарест, Румунія : Європейська наукова платформа, 2020. – Т. 5. – С. 78–79. DOI: 10.36074/20.11.2020.v5.24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35222В роботі доведено доцільність використання винного каменю і молочно-білкових концентратів з пюре калини у технології кондитерських кремів.otherкондитерські кремивинний каміньмолочно-білковий концентрат з пюре калиниconfectionery creamscream of tartarmilk-protein concentrates made from viburnum pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення якості високобілкових кондитерських кремівThesis