Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів - Дейниченко, Людмила Григорівна (My University, 2020)
В роботі доведено доцільність використання винного каменю і молочно-білкових концентратів з пюре калини у технології кондитерських кремів.
Keywords: крем кондитерський; винний камінь; молочно-білковий концентрат; калина; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції