Василенко, Ольга ВолодимирівнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаЧубенко, Лариса Михайлівна2018-05-142018-05-142018Морозиво з екстрактами прянощів / О. Василенко, В. Сапіга, Т. Осьмак, Л. Чубенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23 – 24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – Ч. 1. – С. 397.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27413Розроблено композиції прянощів для їх використання у складі рецептур молочного морозива. Досліджено раціональні технологічні режими екстрагування прянощів. Встановлено вплив екстрактів прянощів на якісні показники морозива. Spice compositions for use in the formulation of milk ice cream have been developed. Rational technological regimes for extracting spices are investigated. The effect of spice extracts on the qualitative parameters of ice cream is established.uk-UKморозивоice creamекстрактиextractsпрянощіspicesкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво з екстрактами прянощівOther