Grek, OlenaPshenychna, Tetyana O.Krasulya, OlenaPakhomova, YuliiaIvashchenko, Catherine2018-04-252018-04-252016The influence of berry puree on microbiological indicators of Cheese product during storage / O. Grek, T. Pshenychna, O. Krasulya, Y. Pakhomova, K. Ivashchenko // Food and Environment Safety. – 2016. – Vol. XV. Is. 4. – P. 334-340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27186The effect of frozen milled currant and homogenized and sterilized puree on cheese product bacterial flora was examined. The safety and compliance to the regulatory requirements of received samples are proven. Досліджено вплив замороженої смородини смородини та гомогенізованого та стерилізованого пюре на бактеріальну флору виробу сиру. Доведено безпеку та відповідність нормативним вимогам отриманих зразків.othercottage cheeseсир кисломолочнийтворогblack currantчорницячерникакафедра технології молока і молочних продуктівThe influence of berry puree on microbiological indicators of cheese product during the storageArticle