Проблеми підвищення ефективності діяльності підприємств борошномельної галузі - Новойтенко, Ірина Віталіївна; Кіріндась, Г. П. (My University, 2012)
Для підприємств борошномельної промисловості підвищення ефективності їх діяльності є першочерговою проблемою, оскільки більшість з них за основними показниками ефективності є непривабливим. For the milling industry enterprises improve their performance is the priority problem, as most of them are the main performance indicators are unattractive.
Keywords: підприємство; ефективність; борошномельна промисловість; enterprise; efficiency; the milling industry; кафедра економіки і права