Медвідь, Ірина МиколаївнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2020-12-152020-12-152020Медвідь, І. М. Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХIІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю, 1-3 жовтня 2020 р. – Одеса : 2020. – С. 80–82.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32337Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.otherкавакавові напоїлактозна непереносимістьальтернативне молокоcoffeecoffee drinkslactose intolerancealternative milkкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоївThesis