Особливості використання альтернативних видів молока в технології кавових напоїв - Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2020)
Обґрунтовано доцільність розширення асортименту кави для забезпечення споживачів з непереносимістю лактози шляхом використання нових видів альтернативного молока (соєвого, мигдального, кокосового, вівсяного, рисового) та покращення якості напоїв з ними.The expediency of expanding the range of coffee to provide consumers with lactose intolerance through the use of new types of alternative milk (soy, almond, coconut, oat, rice) and improve the quality of beverages with them.
Keywords: кава; лактозна непереносимість; рослинне молоко; coffee; lactose intolerance; plant-based milk; кафедра готельно-ресторанної справи