Спектр антимікробної дії протигрибкового препарату Есулан - Старовойтова, Світлана Олександрівна; Орябінська, Лариса Борисівна; Лубенець, Віра Ільківна (My University, 2015)
Дослідження деяких потенційних механізмів дії вітчизняного антимікотику Есулану, а саме спектру антимікробної активності по відношенню до грампозитивних, грамнегативних бактерій, мікроскопічних грибів та дріжджів; вплив на морфологічні ознаки та ферментативну активність дріжджів. Research some potential mechanisms of domestic antimycotic Esulanum such as spectrum antimicrobial activity against gram-positive, gram-negative bacteria, microscopic fungi and yeast; influence on morphological characteristics and enzymatic activity of yeast.
Keywords: протигрибковий препарат; Есулан; механізм дії; дріжджі; antifungal drug; Esulanum; mechanism of action; yeast; кафедра біотехнології і мікробіології