Скопенко, Наталія Степанівна2014-05-302014-05-302010Скопенко, Н. С. Основні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України / Н. С. Скопенко // Вісник Запорізького нац. ун-ту (Економічні науки). – 2010. – № 2(6). – С. 83-87https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14651У статі розглянуто основні причини формування інтегрованих структур в харчовій промисловості України, досліджено переваги та недоліки функціонування інтегрованих об'єднань. In the article principal reasons of forming of integrated structures are considered in food industry of Ukraine, advantages and lacks of functioning of associationsінтеграціяконсолідаціяінтегровані структуриінтегровані об’єднанняхарчова промисловістьintegrationconsolidationintegrated structuresassociationsfood industryкафедра економіки праці та менеджментуОсновні причини, переваги та недоліки формування інтегрованих структур в харчовій промисловості УкраїниOther