Податкове регулювання, як механізм зовнішньої активізації діяльності підприємства та податкове планування як механізм внутрішньої активізації діяльності підприємства - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2007)
Дана стаття присвячена питанням розробки податкових механізмів, які б були у змозі забезпечити активізацію діяльності підприємства. This article is dedicated to the development of tax incentives that have been able to revitalize the enterprise.
Keywords: податки; ставка податку; податкове регулювання; податкове планування; taxes; tax rates; tax regulations; tax planning; кафедра маркетингу