Рішення задач проектування засобами MS Excel - Чорнобай, Катерина Юріївна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2019)
В роботі розглянуто використання MS Excel для проектування виробів, а саме, визначення параметрів ємностей циліндричної форми з максимальним об’ємом, оптимальної форми та простим економічним розкроєм.The paper discusses the use of MS Excel for designing products, namely, the determination of the parameters of cylindrical container capacities with maximum volume, optimal shape and simple economic expansion.
Keywords: проектування виробів; оптимальне рішення; product design; optimal solution; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки