Інвестиції як визначальний фактор розвитку продуктивних сил харчової промисловості - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 1998)
Обґрунтовано необхідність залучення іноземних інвестицій для підвищення технічного рівня підприємств харчової промисловості, визначено чинники що гальмують залучення іноземного капіталу в приватизовані харчові підприємства, рекомендовано заходи щодо поліпшення інвестиційного клімату в країні. The necessity of attracting foreign investment to improve the technical level of the food industry, the factors that hinder the involvement of foreign capital in the privatized food companies, recommended measures to improve the investment climate in the country.
Keywords: технічний рівень підприємств; харчова промисловість; матеріально-технічна база; іноземні інвестиції; інвестиційні та інноваційні процеси; technological level of enterprises; food processing; material and technical resources; foreign investment; investment and innovation processes; кафедра маркетингу